Kofferbakmarkt

Kofferbakmarkt

Wat is een Kofferbakmarkt

Bij een kofferbakverkoop of Carboot sale zoals de markt in Engeland genoemd wordt komen verkopers met hun auto of busje geladen met tweedehands spullen die de verkoper aan de man wil brengen. De auto's krijgen een staanplaats toegewezen en vanuit de kofferbak worden de te verkopen spullen verkocht. Natuurlijk is er de mogelijkheid om spullen uit te stallen en op een zelf meegebracht kleed of tafel. Geen lange rijen identieke marktkramen, maar een bonte verzameling van auto’s met spullen daar omheen. Kortom gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

Voor wie

Een kofferbakverkoop is zeer interessant voor particulieren, iedereen kan zich inschrijven. Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Zo kan overbodig speelgoed, kleding en huisraad op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is veel leuker dan te koop aanbieden op internet. De opbrengst van de verkochte spullen komt geheel ten goede aan de verkoper.

Image

Ik wil mij graag inschrijven

Reserveer nu je plaats

Verkopers

Om als verkoper deel te nemen aan onze markt moet u zich wel eerst even aanmelden. Lees ook even het reglement.

De organisatie zorgt voor publiciteit door middel van advertenties en borden, zodat de markt een grote bekendheid krijgt.

Bij aankomst in Someren-Heide volgt u de aan-gegeven route naar de markt. De markt oprijden doet u via de Ploegstraat. De markt vindt plaats in de Ericaweg. Zie tabje “Locatie”.

De organisatie wijst de plek aan waar u uw voertuig kunt parkeren. Bij het voertuig kunt u de spullen uitstallen en de verkoop kan beginnen.

Toiletvoorziening is aanwezig op max. 2 minuten loopafstand in gemeenschapshuis De Bunt.

Er is een kraam voor een heerlijk bakje koffie, fris of een pilsje. Ook is er gezorgd voor heerlijke hamburgers.

Als u naar Someren-Heide komt en u heeft zich niet aangemeld voor de verkoop maar u wilt toch deelnemen dan loopt u het risico dat er geen plaatsen meer vrij zijn. U moet dan maximaal tot 09:15 uur wachten of er nog plaatsen vrij zijn van deelnemers die het af hebben laten weten.

De markt wordt gehouden op:
Zondag 15 mei 2022

Verkopers kunnen inrijden tussen:
07:30 uur en 09:45 uur
Opruimen om 15:30 uur

Staanplaats:
€ 10,- auto
€ 15,- auto met aanhanger
€ 15,- bus
€ 20,- bus met aanhanger

Het standgeld wordt tijdens de markt bij u opgehaald.

Bezoekers

Bent u op zoek naar iets speciaals, een grote kans dat u iets tegenkomt wat u zoekt. Het leuke aan een kofferbakmarkt is dat u onverwacht tegen iets leuks aan kunt lopen. Het aanbod kan variëren van antieke spulletjes of meubels uit grootmoeders tijd of huishoudelijke artikelen. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is te vinden. Kortom een gevarieerd aanbod voor ieder wat wils.

De markt wordt gehouden op:
Zondag 15 mei 2022

Toegang:
Volwassenen € 1,-
Kinderen t/m 10 jaar gratis

Parkeren:
Is gratis

Bezoekers zijn van harte welkom:
van 10:00 tot 15:30 uur

Er is een kraam voor een heerlijk bakje koffie, fris of een pilsje. Ook is er gezorgd voor heerlijke hamburgers.

Routebeschrijving

Voor bezoekers:
Bij aankomst in Someren-Heide volgt u de aangegeven route naar de markt. De markt is te bereiken via de Ploegstraat en de Brinkweg. Voor openingstijden zie pagina Informatie

Voor verkopers:
U kunt vanaf de Kerkendijk de markt bereiken via de Ploegstraat. De organisatie wijst de plek aan waar u uw voertuig kunt parkeren. Voor tijden zie pagina Info.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de oranje button hierboven, door hier te klikkenof door een mail te sturen naar harryclaessens1@outlook.com.

Reglement

Aankomst
Bij aankomst wijst de organisatie de plaats aan waar u uw voertuig kunt parkeren.

Uitsluiting van deelname
Het niet opvolgen en/of voldoen aan de onderstaande voorwaarden betekent uitsluiting van verdere deelname aan markt zonder restitutie van al eerder betaalde deelnamegelden. Hiertegen is geen beroep mogelijk.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld zal door de organisatie in de loop van de marktdag bij de deelnemers opgehaald worden.

Partij-/nieuwgoed
Verkoop van partijen /nieuwe goederen is ten strengste verboden. De overtreder zal bij constatering hiervan worden gesommeerd de betreffende goederen direct te verwijderen. Bij herhaling wordt de overtreder voor deelname aan de betreffende en toekomstige markten uitgesloten.

Verkoop van illegale software e.d.
Het is ten strengste verboden de volgende waren op de Kofferbakmarkt te koop aan te bieden: wapens (welke vallen onder de Wapenwet), gestolen goederen, levende dieren, illegale software / dvd /cd / video / en pornografisch materiaal en overige aanstootgevende artikelen.

Brandbare stoffen e.d.
Het is verboden op de evenementen brandbare stoffen of artikelen met brandbare stoffen (verbrandingsmotoren, gasflessen, munitie, vuurwerk etc.) aan te bieden.

Reclame
Het maken van reclame of propaganda of het distribueren van reclamemateriaal t.b.v. bedrijven, stichtingen of (politieke) organisaties tijdens het evenement is zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisatie verboden.

Voortijdig inpakken/verlaten
Het is beslist niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisator voortijdig in te pakken en/of het evenement te verlaten. De organisatie bepaalt de aanvang- en sluitingstijd van het evenement.

Afval e.d.
Het is niet toegestaan afval en/of goederen binnen of buiten de locatie achter te laten. Bij constatering hiervan zullen de hieruit voortvloeiende kosten op de overtreder verhaald worden.

Aansprakelijkheid
Deelname geschiedt geheel op eigen risico. Muziekvereniging Someren-Heide sluit directe en indirecte personenschade, vermogensschade en zaakschade uit. Dit voor tijdens of na het evenement.

Einde evenement
De kraam of plaats dient uiterlijk 1 uur na beëindiging van het evenement ontruimd te zijn.

Overige
Daar waar niet in deze Algemene Voorwaarden wordt voorzien, beslist de organisatie

Heeft u vragen of opmerkingen voor de organisatie van de Kofferbakmarkt dan kunt u ons bereiken via het hier onderstaande formulier. Per telefoon is ook mogelijk.

Mocht het verzenden om wat voor reden dan ook niet lukken, stuur dan een e-mail naar: harryclaessens1@outlook.com

Tel: 0493 - 49 22 43

Postadres:
Kofferbakmarkt Someren-Heide
Zeggestraat 8
5712 VB Someren-Heide

Contact

Adres secretariaat
Zeggestraat 8,
Someren-Heide
Telefoon

0493 - 49 22 43

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Machinefabriek JMBA BV
Hoofdsponsor WESA Tuinhout
Hoofdsponsor Van der Weerden Bouwmachineverhuur
Hoofdsponsor HO Jeuken

Upcoming

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland

Laatste nieuws

© Muziekvereniging Someren-Heide    Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media