Oud papier en metalen

Oud papier en metalen

Oud papier

In Someren-Heide wordt iedere 1e zaterdag van de maand oud papier op gehaald door Fanfare St. Jozef. Klik hier voor de afvalkalender. (Ophalen van oud papier: scroll naar beneden in de afvalkalender)

Oudijzeractie

Twee maal per jaar gaat Fanfare St. Jozef in Someren-Heide rond om oude metalen op te halen. Hierbij wordt zoveel mogelijk medewerking van de leden en/of ouders van jeugdige leden gevraagd. Door het jaar heen zijn er verschillende vrijwilligers actief om oude metalen op te halen. Wilt u ons mee komen helpen, al is het maar voor één dagdeel in het jaar, dan zijn we daar heel blij mee, want vele handen maken licht werk! Heeft u oude metalen die u opgehaald wilt hebben buiten de ophaaldag? Neem dan contact op met Hein vd Kerkhof, tel. 06-18694782.

Kofferbakmarkt

Na 38 jaar Vlooienmarkt is Fanfare St. Jozef overgestapt naar Kofferbakmarkt. Door gebrek aan opslagruimte heeft de organisatie na lang beraad besloten om een streep onder de vlooienmarkt te zetten. Deze commissie laat zicht echter niet uit het veld slaan en organiseert elk jaar een Kofferbakmarkt waar iedereen aan mee kan doen.

Lees hier meer informatie over de kofferbakmarkt.

Contact

Adres secretariaat
Zeggestraat 8,
Someren-Heide
Telefoon

0493 - 49 22 43

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Machinefabriek JMBA BV
Hoofdsponsor WESA Tuinhout
Hoofdsponsor Van der Weerden Bouwmachineverhuur
Hoofdsponsor HO Jeuken

Upcoming

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland

Laatste nieuws

© Muziekvereniging Someren-Heide    Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media