Nieuws

Twee jaar lang moesten de kofferbakken dicht blijven vanwege corona maatregelen, maar op zondag 15 mei kon er weer een kofferbakmarkt van Muziekvereniging Someren-Heide plaats vinden. De locatie bleef hetzelfde en gelukkig is ook de goede en gemoedelijke sfeer, die onze kofferbakmarkten kenmerkte voor het corona tijdperk, meteen weer teruggekeerd. Niet in de laatste plaats dankzij het uitstekende weer mochten we een flink aantal bezoekers en standhouders verwelkomen op het marktterrein aan de Brinkweg en Ericaweg, en velen gingen naar huis met een of meerdere mooie aanko(o)p(en). Hofkapel 'De Bessembloazers' zorgde voor vrolijke live muziek en door enkele van onze leden werden er heerlijke wafels gebakken waar indien gewenst nog aardbeien en slagroom aan toegevoegd kon worden. Ook werden er ten bate van onze vereniging  asperges en aardbeien op de markt verkocht  Deze asperges werden gratis ter beschikking gesteld door de Gebr. Leijser, en de aardbeien werden geschonken door Thwan van Gennip. Van Bakkerijk vd Mortel konden we voor een vriendenprijsje het deeg voor de wafels aankopen. We willen deze sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun steun. En we zijn er uiteraard ook erg blij mee dat zoveel mensen het de moeite waard vonden om ons marktterrein te bezoeken. Hopelijk kan er nu weer een lange reeks van succesvolle kofferbakmarkten gaan volgen. 

Voor meer foto's klik op Beeldbank in het hoofdmenu.

 

Op 7 en 8 mei hielden we een verenigingsweekend. Dit werd georganiseerd door de commissie die eigenlijk onze meerdaagse concertreis naar Trier e.o., die oorspronkelijk in mei 2020 gepland was, zou gaan regelen. Men was al volop bezig met de organisatie van deze reis toen de corona uitbraak roet in het eten gooide. De corona epedimie zorgde er voor  dat er ook in 2021 en dit jaar afgezien moest worden van een concertreis, en in overleg met het bestuur besloot de commissie om in mei dit jaar een verenigingsweekend te organiseren om na de lange periode van corona maatregelen de verenigingsband nog eens extra aan te halen. En zo werd het dus camping 'De Kuilen' van de familie vd Kruijs in Someren-Heide in plaats van Duitsland. Nagenoeg alle leden namen deel aan dit weekend wat dus vooral in het teken van 'team building' stond. Zaterdag middag om 12:00 u werd het verenigingsweekend gestart met een even uitgebreide als heerlijke lunch. Daarna werden er teams geformeerd waarbij elk team bestond uit zowel jongeren als ouderen en leden van de fanfare en leden van de slagwerkgroep. Echte mixed teams dus. Elke groep legde een spelletjes parcours af waarbij sommige spellen per groep werden gespeeld, en andere met twee groepen tegen elkaar. Bij diverse van deze spellen was de hilariteit groot. 

Op woensdag 30 maart vond onze Algemene Jaarvergadering plaats. Na de digitale versie van het vorig jaar kon dat nu weer gebeuren in De Bunt. Even na 20:00 u werd deze vergadering geopend door voorzitter Wim Jaspers. Helaas bleken er vrij veel afmeldingen te zijn. Na het openiningswoord van de voorzitter werd er een minuur stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Nol Hendriks, die vorig jaar enkele maanden na zijn huldiging vanwege het 65 jarig verenigingsjubileum, vrij plotseling is overleden.

Pagina 1 van 14

Contact

Adres secretariaat
Zeggestraat 8,
Someren-Heide
Telefoon

0493 - 49 22 43

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Machinefabriek JMBA BV
Hoofdsponsor WESA Tuinhout
Hoofdsponsor Bogaart Tuinmeubelen
Hoofdsponsor Van der Weerden Bouwmachineverhuur
Hoofdsponsor HO Jeuken

Upcoming

Buurt concert.
woensdag 20 juli 2022
Start repetities fanfare.
maandag 05 sept 2022
Start repetities slagwerkgroep.
woensdag 07 sept 2022

Laatste nieuws

© Muziekvereniging Someren-Heide    Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media