Op zondag 12 januari vond in de Bunt een Nieuwjaarsconcert plaats. Naast zowel de fanfare als de slagwerkgroep van Muziekvereniging Someren-Heide traden ook het 'Jozef-Pauluskoor' o.l.v. Toos Douven, en zangvereniging 'Heart & Soul' o.l.v. Emmy Stultiens op. De presentatie werd verzorgd door John Henkes. Het Kerstconcert in de kerk, georganiseerd door diverse muziekverenigingen uit Someren-Heide, kende een lange traditie en trok op het hoogtepunt publiek uit de wijde omgeving. Stilaan ontstond de wens om nog eens een gezamenlijk concert op te gaan zetten. Deze wens werd nu dus verwezenlijkt. De kerk is inmiddels gesloten, de Bunt werd de alternatieve locatie.

Vrijdag 13 dec (geen ongelukken gebeurd!) werd er in De Bunt een concert gehouden door onze Jeugdfanfare, in samenwerking met het Opleidingsorkest van Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout. Om 20:00 u verwelkomde onze voorzitter Wim Jaspers alle aanwezigen, en in het bijzonder natuurlijk onze gastvereniging uit Stiphout. Daarna nam Monique Driessen van de jeugdcommissie het woord over.

Onze jeud laat zich weer van zich horen en zien tijdens een concert op vrijdag 13 dec. as. Ook het Opleidingsorkest van Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout doet mee aan dit concert. De bovenstaande flyer laat aan duidelijkheid niets meer te wensen over. Wilt U eens horen en zien hoe enthousiast de jeugd van vandaag bezig is met (moderne) blaasmuziek? Kom dan dus luisteren en kijken op 13 dec. om 20:00 u in de Bunt.

Pagina 1 van 9