Onze jeud laat zich weer van zich horen en zien tijdens een concert op vrijdag 13 dec. as. Ook het Opleidingsorkest van Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout doet mee aan dit concert. De bovenstaande flyer laat aan duidelijkheid niets meer te wensen over. Wilt U eens horen en zien hoe enthousiast de jeugd van vandaag bezig is met (moderne) blaasmuziek? Kom dan dus luisteren en kijken op 13 dec. om 20:00 u in de Bunt.

Frank van Mierlo is, met vriendin Lindsey de Louw gekozen als prinsenpaar van de Keijepaol! Daarmee hebben we met Frank d'n Urste een eche Hoogheid in onze vereniging.

Prins Frank I is namenlijk slagwerker bij ons fanfarekorps. Een andere hobby van hem is sleutelen aan oude voertuigen en rondtoeren met zijn zelf gerestaureerde oldtimer tractor. Zijn hobby is bijna zijn werk, want in het dagelijks leven is Frank monteur bij Landbouwmechanisatiebedrijf Op 't Root in Ospel. Prinses Lindsey is werkzaam bij Latido Woonsfeer & Cadeau en bij de Hema in Heeze. Ook voor haar geldt dat ze van haar hobby, het stylen en inrichten van woningen, ongeveer haar werk heeft kunnen maken.  De lijfspreuk van de Prins is: Mi dees daag blijven de sleutels in de gereedschapskist, en maken we van Carnaval 2020 één groot fist. We zijn er natuurlijk erg trots op om dit jaar de leverancier te mogen zijn van de Prinselijke Hoogheden van de Keijepaol. ALAAF!!!

Zaterdag 19 oktober werden onze jubilarissen gehuldigd. We hebben dit jaar drie vrouwen in onze vereniging die allemaal 40 jaar actief lid zijn. Naar onze mening is dit vrij uniek binnen de muziekwereld. Ingrid Linders-Verhees, Toos v.d. Veeke-v.d. Boomen en Marion Verest-v. Dillen bereikten deze mooie mijlpaal. Traditie getrouw werden ze allen aan huis afgehaald onder vrolijke klanken van fanfare en slagwerkgroep, waarna ze in een ludiek vervoermiddel (deze keer een brandweerwagen) naar zaal Heidehof werden gebracht.

Pagina 1 van 8

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland