Hey allemaal,

Mijn naam is Thom Roosen en ik ben de nieuwe dirigent van het fanfare orkest van muziekvereniging Someren-Heide.
Mij werd vriendelijk verzocht mezelf in een berichtje kort voor te stellen, dus bij deze!
Ik ben geboren (in 1993) en getogen in het mooie Veldhoven waar ik als klein mannetje aan de muziekschool begon met het volgen van saxofoonlessen.
Toen samenspelen leuker bleek dan altijd maar alleen, ben ik lid geworden van Harmonie L’Union Fraternelle uit Zeelst en later ook van Harmonie Sub Umbra uit Meerveldhoven waar ik op de dwarsfluit ben begonnen.

Op maandag 13 juli heeft Muziekvereniging Someren-Heide officieel afscheid genomen van Karin van Dijk als dirigente van het fanfarekorps. Helaas is dit op een andere manier gebeurd dan eerst was gepland. Oorspronkelijk was het de bedoeling om d.m.v. een concertreis naar Trier en omgeving een soort van afscheidstournee te houden en daarna als vereniging Karin nog een keer te bedanken voor haar grote verdiensten voor Muziekvereniging Someren-Heide. Maar vanwege de corona uitbraak moest dit gecanceld worden. Toen we weer in verenigingsverband bij elkaar mochten komen is er meteen begonnen met het regelen van een alternatief.

Vanaf medio maart zijn alle openbare activiteiten van onze vereniging opgeschort geweest vanwege het corona virus. Er is groepsgewijs, of soms individueel, nog wat gerepeteerd via Skype, Facetime e.d. onder leiding van de dirigenten. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, maar in meerdere opzichten is dit natuurlijk niet ideaal. Nu zijn we, zij het met de nodige maatregelen, weer gestart met gezamenlijk repeteren 'op locatie'. Onze slagwerkgroep is op woensdag 10 juni weer begonnen. Aangezien zij met

Pagina 1 van 10