De fanfare kan terugkijken op een leuk uitwisselingsconcert met Fanfare Wilhelmina uit Vlierden. Deze uitwisseling vond plaats op zondag 14 april in gemeenschapshuis de Bunt. Om 19:30 u heette voorzitter Wim iedereen van harte welkom, en in het bijzonder natuurlijk onze gasten uit Vlierden. Fanfare Wilhelmina, onder leiding van Mari van Gils opende het programma.

Op zaterdag 13 april vond in de Bunt een Slagwerkconcert plaats waaraan, naast onze eigen slagwerkers, medewerking werd verleend door de slagwerkgroep van Muziekvereniging De Heerljikheid uit Sterksel en de slagwerkgroep van Fanfare Philharmonie uit Leende. Alle drie de korpsen hadden hun instrumentarium al compleet opgesteld in de zaal zodat het gehele concert vrijwel non stop plaats kon vinden. Bij een wisseling hoefden alleen nog maar de muzikanten van het te spelen orkest hun plek in te nemen, en elke toehoorder moest zijn/haar stoel 180º draaien. Zo had dus iedereen een keer een andere linker- en rechter- en voor - en achterbuurman!

Tot en met dinsdag 30 april 2019 kunnen leden van de Rabobank weer stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne. In het verleden hebben we al heel wat jaren een mooie bijdrage via deze actie, waarmee tal van lokale vereningingen te ondersteunen zijn, ontvangen. Misschien is alleen deze Clubkas Campagne al wel een goede reden om lid van de Rabobank te worden.

Vanaf deze plaats willen we iedereen alvast hartelijk bedanken voor zijn/haar stem op Muziekvereniging Someren-Heide.

Pagina 1 van 5