Vanaf medio maart zijn alle openbare activiteiten van onze vereniging opgeschort geweest vanwege het corona virus. Er is groepsgewijs, of soms individueel, nog wat gerepeteerd via Skype, Facetime e.d. onder leiding van de dirigenten. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, maar in meerdere opzichten is dit natuurlijk niet ideaal. Nu zijn we, zij het met de nodige maatregelen, weer gestart met gezamenlijk repeteren 'op locatie'. Onze slagwerkgroep is op woensdag 10 juni weer begonnen. Aangezien zij met

Net als bij andere verenigingen liggen de gezamenlijke activiteiten bij Muziekvereniging Someren-Heide stil. Er wordt geprobeerd om via Skype nog wat te repeteren, onder leiding van de dirigenten, en alle muzikanten hebben instructies gekregen om hun muziekinstrument 'fit' te houden zolang de repetities samen niet door kunnen gaan. Op allerlei manieren wordt geprobeerd om zo goed mogelijk de geest in de vereniging te houden.

Een nieuwe dirigent voor ons fanfarekorps! Vanaf 8 juni a.s. zal Thom Roosen starten als nieuwe dirigent van onze fanfare. Karin van Dijk heeft medio vorig jaar aangegeven het belangrijk te vinden dat er, na ruim 10 jaar, weer een nieuw gezicht voor het korps komt te staan. We vinden het jammer dat Karin haar functie bij onze vereniging neer gaat leggen maar begrijpen haar zienswijze en accepteren haar keuze. We zullen Karin nog op gepaste wijze gaan bedanken voor alles wat ze betekend heeft voor Muziekvereniging Someren-Heide.

Pagina 1 van 10