Op woensdag 21 juli werd het (korte) seizoen 2020/2021 door Muziekvereniging Someren-Heide afgesloten met een buitenconcert, ofwel buurtenconcert. Deze keer tekende de allernieuwste buurt van Someren-Heide, de Appelhof, voor de mede organisatie van het geheel. De weersomstandigheden waren heel goed en daarom kon het deze keer een echt buitenconcert worden. Rondom en op het pleintje aan de Eggendreef hadden zich heel wat mensen verzameld toen voorzitter Wim Jaspers om ca 19:30 u iedereen welkom heette, en vertelde hoe blij we waren om eindelijk weer eens voor publiek op te kunnen treden. De 1,5 m afstands regel moest nog worden aangehouden, maar dat was niet zo'n probleem op deze buitenlocatie. Het concert werd geopend door de blokfluiters.

Na een lange gedwongen pauze vond afgelopen maandag 31 mei onze eerste gezamenlijke repetitie van 2021 plaats. We mogen weer met maximaal 30 mensen repeteren indien we ons houden aan o.a. de regels voor de onderlinge afstand. Er waren (excl. de dirigent) precies 30 mensen aanwezig, en aan alles was te merken dat men er echt zin in heeft om weer samen muziek te kunnen maken, en natuurlijk een praatje na de repetitie. Vanaf volgende week zou de bar weer open mogen zijn tot 22:00u zodat we bij een repetitie 'zonder pauze' nog even na kunnen babbelen in de foyer met een drankje erbij. Voorlopig worden de repetities in de sporthal gehouden. Daar kunnen we gemakkelijk voldoen aan de eisen die er nog gesteld worden t.a.v. de afstand tot elkaar.

Onze 'corona proof' bloemenactie is een groot succes geworden. De commissieleden Wilma, Ingrid, Wendy en Miranda hebben heel wat tijd in de voorbereiding moeten stoppen om meer dan 160 bestellingen in orde te maken. Dankzij de hulp van veel andere leden is alles netjes bezorgd op zaterdagochtend 1 mei. Onze bloemencommissie had de zaken prima voorbereid. In volgorde van de route adressen kon alles op de aanhangers worden gezet, en bij elke bestelling was een controle formulier gevoegd. Hierdoor kon de bezorging snel en nagenoeg vlekkeloos worden afgewerkt.

Bij deze willen we iedereen die onze vereniging gesteund heeft via de bloemenactie heel hartelijk bedanken voor alle support.

Pagina 1 van 12

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland