Ook dit jaar doet Muziekvereniging Someren-Heide weer mee met de Rabobank Club Support actie. Iedereen die lid is van de Rabobank kan van 5 t/m 27 september stemmen op zijn/haar favoriete clubs. Zeker gezien de 'Heilights' die volgend jaar juni op ons programma staan is elke financiele bijdrage nu bijzonder welkom. We willen bij deze al onze kiezers al van harte bedanken voor hun Club Support!

Op woensdag 13 juli werd het seizoen 2021/2022 door Muziekvereniging Someren-Heide afgesloten met een buurtconcert. De weersomstandigheden waren evenals vorig jaar heel goed zodat er aan de andere benaming voor dit concert, nl. buitenconcert, alle recht kon worden toegedaan. We waren te gast in de buurt Michielslaan bij de familie Boerekamp. Het was meteen duidelijk dat deze buurt er alles aan had gedaan om zowel ons als het publiek goed te ontvangen. Iets na 19:00 werd het concert geopend door onze voorzitter Wim Jaspers die iedereen van harte welkom heette op deze mooie zomeravond. Hij bedankte ook alvast de buurt, en in het bijzonder de familie Boerekamp,  voor de organisatie en de uitstekende ontvangst. Daarna was het muzikale woord aan de jeugdfanfare die voor de eerste keer een concert gaf onder leiding van hun 'nieuwe' dirigent Ad Triepels, die vanaf begin dit jaar de muzikale leiding heeft over het jeugdorkest.

Met ingang van juni 2022 is Ad Triepels uit Geleen de nieuwe dirigent van ons fanfare orkest. We nemen na korte tijd dus al afscheid van Thom Roosen, die onder zeer buitengewone en moeilijke omstandigheden zijn taak als dirigent bij onze fanfare uit heeft moeten voeren. Medio juni 2020 moest hij vanwege de corona beperkingen beginnen met repeteren in groepen waarna al snel de zomervakantie volgde. Kort na deze vakantie werden er weer strengere corona maatregelen ingevoerd waardoor het vereningingsleven helemaal stil kwam te liggen. In de zomerperiode van 2021 konden de repetities worden hervat, maar in het najaar volgde wederom een lock down die tot februari van dit jaar duurde. Dit alles is natuurlijk verre van ideaal geweest voor het gewenningsproces, en na een evaluatie in april j.l. is er besloten om de samenwerking stop te zetten. We vinden het uiteraard heel vervelend hoe dit allemaal verlopen is en willen hierbij Thom nogmaals bedanken voor zijn inzet voor onze vereniging.

Pagina 1 van 15

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland