In verband met de overgang naar de nieuwe website van 'Muziekvereniging Someren-Heide' zijn we enige tijd niet meer actueel geweest op dit medium. Inmiddels is de tijd van proefdraaien voorbij en zijn de juiste mensen zodanig geinstrueerd dat de nieuwe site weer goed bijgehouden kan worden. Natuurlijk is er in de tijd van 'afwezigheid' wel het een en ander gebeurd. Het absolute hoogtepunt voor Muziekvereniging Someren-Heide in 2018 was natuurlijk de 'Heilights'.

Op 8 en 9 juni werd dit muzikale spectakel gehouden in de tot een fraaie concerthal ingerichte loods van de fa. v.d. Tillaar. Via de bijgaande link kan iedereen die dat wil nog een keer nagenieten van deze Heilights via het foto album. Veel plezier!

Naar fotoalbum Heilihts 2018

foto's: Annie Hendriks en Eric Driessen.

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland