Bloemenactie succesvol verlopen

Ondanks het mindere weer is is de bloemenactie op 4 mei een groot succes geworden. Dit dankzij de medewerking van velen, waaronder ook een flink aantal vrijwilligers van buiten onze vereniging, Het was voor de organisatie deze keer een flinke puzzel. De leden van de slagwerkgroep konden niet meehelpen vanwege hun deelname aan het EMJ. Maar toch kon het wederom geregeld worden dat er overal in Someren-Heide huis aan huis langsgegaan kon worden met het plantgoed, en er zowel op het kerkplein als bij de Bunt een stand bemenst kon worden waar eveneens het gehele assortiment te koop was. Ook tijdens de actie verliepen de zaken soepel. Bij deze willen we iedereen bedanken die ons financieel gesteund heeft bij deze bloemenactie, en zeker ook alle mensen van buiten de club die dit gebeuren tot een succes hebben gemaakt hartelijk bedanken voor hun support!

voor foto's: klik hier

Foto's: Patrick v.d. Broek.