Jeugd vermaakt zich prima in Toverland

De complete jeuggroep kwam op zaterdag 29 juni al vroeg bij elkaar. Deze keer niet voor een concert of een repetitie. De jeugdcommissie had namenlijk een uitstapje geregeld naar Toverland in Sevenum. Om 9:30u vertrok men vanuit Someren-Heide. De temperatuur werd al snel tropisch. Dit had als voordeel dat het niet al te druk was, en iedereen overal op en in kon zonder lange wachttijden. Vanzelfsprekend waren vooral de waterattacties populair, maar het andere  kon eveneens op genoeg belangstelling rekenen. De dag vloog voorbij. Na het eten van een verkoelend ijsje volgde er nog een barbeque, en ook die kon afgewisseld worden met een duik in het zwembad. Het was erg leuk om met alle leden van de jeugdfanfare en alle leerlingen een dag bij elkaar te zijn.

Enkele foto's van het uitstapje van onze jeugd naar Toverland op 29 juni.

2083d0d1 6043 4e83 b012 c83c68e6fff4

IMG 3801a