Jeugdfanfare

Sinds 2010 staat de jeugdfanfare onder leiding van Laura van Dijk. Laura heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Tilburg en speelt zelf ook trompet.

De jeugdfanfare speelt muziek die samen met de leden wordt uitgekozen. Jaarlijks zijn er diverse activiteiten waar we me de jeugdfanfare optreden, namelijk: de jeugdmuziekdag, de voorstellingsmis van de communicanten, het buitenconcert en ook regelmatig een uitwisselingsconcert met andere jeugdverenigingen. Naast deze activiteiten hebben we elk jaar ook meerdere uitstapjes, waarbij we met alle jeugdleden van de vereniging samen, iets leuks gaan doen.

Als je ongeveer een jaar muziekles hebt gehad mag je bij de jeugdfanfare komen mee spelen. Hier leer je om samen met alle andere muziek te maken, en kun je vast oefenen voor als je bij de grote fanfare gaat.

wpf025e48b

Meer info over de jeugdfanfare

Dirigente: Laura van Dijk
Repetitie: maandag 18:45 tot 19:45